Brenda Bruin

Sinds 17 jaar woon ik met veel plezier in Heiloo samen met mijn partner en twee kinderen. Ik ben sinds drie jaar lid van de VVD, omdat ik me erg bij de overtuiging van de VVD thuis voel, dat een ieder zelf mag en kan bepalen wat hij wil doen in zijn leven. Dit brengt hoge verwachtingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Graag toon ik mijn verantwoordelijkheid richting de inwoners van Heiloo, door te kunnen meepraten en beslissen bij de richting die gekozen en uitgevoerd wordt in het Gemeentehuis.

Ik ben een van de velen die in het begin van de crisis haar baan is kwijt geraakt en ik was blij dat er een vangnet was waarop ik op dat moment kon leunen. Sinds drie jaar ben ik weer met veel plezier aan het werk en daarnaast zit ik in de ouderraad van het Clusius College te Castricum. Ook mijn kinderen probeer ik te stimuleren om bij te dragen bij onze gemeenschap in Heiloo. Zo is mijn dochter vrijwilligster geweest bij het Beestenboetje en mijn zoon is nog steeds lid van de vrijwillige Jeugdbrandweer.

Ik ben gevraagd om als plaatsvervangend lid voor de Commissie Maatschappelijke Zaken op te treden tijdens deze periode en dat doe ik met trots. Wellicht bij de komende verkiezingen kan ik daadwerkelijk plaatsnemen in de raad.

Daarnaast vervul ik de functie van secretaris van afdeling VVD Heiloo.