Ronald Loffeld: "bereikbaarheid is cruciaal"

Na 4 jaar raadslid te zijn geweest in Heerhugowaard besloot Ronald Loffeld zich verkiesbaar te stellen voor de provinciale staten. “Gedurende mijn periode als raadslid heb ik mij hard gemaakt voor een betere bereikbaarheid van Heerhugowaard. Ik kwam er achter dat de provincie hier meer mee van doen had dan gedacht.”

Een harde werker, dat is het. Alleenstaande vader Ronald is 50 jaar jong en een betrokken en actieve politicus. “Het is voor mij belangrijk dat er minder regels komen binnen alle bestuurlijke lagen van Nederland. Minder regels zorgen voor meer vrijheid voor ondernemers en dus meer vrijheid om uit te breiden en te zorgen voor meer werkgelegenheid”. Maar hij realiseert zich als geen ander dat het vervoer naar het werk voor veel Noord-Hollanders een belangrijk punt is. “Veel mensen reizen vanuit de kop van Noord-Holland naar de randstad voor hun werk. Goede doorstroming is belangrijk en daarbij ook op een veilige manier op het werk komen.”

Maar het werkt ook de andere kant op: “In de kop van Noord-Holland zit veel bedrijvigheid. Bedrijven die voor veel werkgelegenheid zorgen in de regio. Het is voor deze bedrijven van levensbelang dat ze goed bereikbaar zijn voor klanten, werknemers en toeleveranciers. Goede bereikbaarheid zorgt voor goed ondernemersklimaat.”

Ronald staat op plaats 24 van de lijst en hoopt met voorkeursstemmen zijn plek te bemachtigen. “Als u bereikbaarheid net zo belangrijk vindt als ik en een bekend gezicht wilt in het provinciehuis, stem dan op mij!”